Με την D3400 είναι εξαιρετικά εύκολο να τραβάτε και να μοιράζεστε εικόνες ποιότητας DSLR. Η τεχνολογία SnapBridge¹ της Nikon διατηρεί τη φωτογραφική μηχανή συνδεδεμένη στην έξυπνη συσκευή σας μέσω Bluetooth®² προκειμένου οι φωτογραφίες να συγχρονίζονται κατά τη λήψη. Οι φωτογραφίες σας είναι ήδη στο κινητό σας, έτοιμες για να τις μοιραστείτε: χωρίς καμία ιδιαίτερη διαδικασία ή αναμονή.

Και δεν είναι καθόλου συνηθισμένες φωτογραφίες. Ο μεγάλος αισθητήρας 24,2 MP με φορμά DX, αποδίδει εξαιρετικά αποτελέσματα στις λήψεις με χαμηλό φωτισμό και συνεργάζεται ιδανικά με το φακό NIKKOR για τη δημιουργία καλλιτεχνικού φαινομένου ομοιόμορφου θαμπού φόντου. Η Λειτουργία Οδηγού χρησιμοποιείται για να σας βοηθήσει να αναπτύξετε τις φωτογραφικές σας ικανότητες, ενώ η μπαταρία υψηλής χωρητικότητας εξασφαλίζει ότι η D3400 είναι πάντοτε έτοιμη να φωτίσει την τροφοδοσία σας.


ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ: ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΙΚΟΝΑΣ DSLR

Με την D3400 στα χέρια σας, μπορείτε εύκολα να δημιουργείτε ποιοτικές εικόνες που εντυπωσιάζουν πάντα. Προχωρήστε πέρα από τις απλές φωτογραφίες και απολαύστε την ελευθερία να πραγματοποιείτε εξαιρετικές λήψεις σε χαμηλό φωτισμό ή να δημιουργείτε πορτραίτα με ομαλό θαμπό φόντο. Είτε τραβάτε φωτογραφίες είτε video, ο μεγάλος αισθητήρας 24,2 megapixel με φορμά DX συνεργάζεται με τον ισχυρό επεξεργαστή εικόνας EXPEED 4 της Nikon και το φακό NIKKOR που διαθέτετε για να σας εξασφαλίσει αποτελέσματα με πλούσιες λεπτομέρειες. Το μεγάλο εύρος ευαισθησίας φωτός ISO 100 έως 25600 εξασφαλίζει ότι αποτυπώνετε καθαρά τα αποτελέσματα, ακόμη και κατά το σούρουπο ή σε μια συναυλία αλλά κι αν έχετε βγει για μια ρομαντική απογευματινή βόλτα. Συνδυάστε όλα αυτά με τη συνδεσιμότητα συνεχούς σύνδεσης της φωτογραφικής μηχανής και μπορείτε πλέον να τραβάτε φωτογραφίες που θα χαίρεστε να κοινοποιείτε. Άμεσα.